EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
BCAA DNA 200g

BCAA DNA™ është pjesë e serisë së re të DNA-së nga BSN® - projektuar për t'ju ndihmuar të rregulloje rezultatet tuaja. Branched zinxhir amino acidet, leucine, isoleucine dhe valin, janë thelbësore, që do të thotë se ata duhet të konsumohen përmes dietës ,pasi trupi nuk mund të prodhojë ato. Plotësimin me BCAAs mund të ju ndihmojë të rimbushni kërkesat tuaja të përditshme,amino acid.5 g of BCAAs - Leucine, Isoleucine & Valine