EURO :2.00
LEK :280.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
L - Carnetine 4000mg

Nanox L-Carnitine® me 0% kalori, 0% sheqer dhe 0% yndyrë. Nanox L-Carnitine® kombinon të paktën tre substanca të dobishme me fuqi për dobësim. Para së gjithash përmban 4.000 mg L-Carnitine, më shumë miligram se konkurrentët tjerë që gjenden në treg. Karnitina si amino acid shërben për shëndrrimin e acideve yndyrore në energji për muskuj. Gjithashtu karnitina në provat e saj ka treguar se rritë masën e muskujve, dhe redukton lodhjen, pra të gjitha këto efekte mund të kontribuojnë në djegie