EURO :30.00
LEK :4200.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
100% WHEY PROTEIN PLUS

100% Premium Whey është vlerë ushqyesve thelbësore për trupin e njeriut. Ajo është një nga bazat ndërtuese të indeve të trupit, dhe mund të shërbejë si një burim i lëndëve. Aspekti më i rëndësishëm dhe përcaktimi karakteristik i proteinave nga pikëpamja ushqyese është përbërja e tij në amino acid. Proteinat janë zinxhirë të bërë nga amino acidet e lidhura bashkë me lidhje peptide.