EURO :15.00
LEK :2100.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
INSTANT PROTEIN SMOOTHIE

100% Veganproteina smoothie New Six Star® Proteina Instant Smoothie është një provë e madhe, të gjitha-në-një Protein Bimore në formulën e proteinave. Çdo shujte është e mbushur me 15g e 100% proteina me bazë bimore, 6g e fibra dhe më të antioxidant vitaminë C.