EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Platinum Whey 100% 907g

Ndryshe nga formulat tjera proteinike hirrë që përdorin heat, harsh acids, dhe salt, një proces superior mikrofiltrim i presionit të ftohtë është përdorur për prodhimin ultra të pastër të izoluar me proteina hirrë, gjenden në çdo lugë të Platinum 100%. Proteina hirrë e izoluar në Platinum 100% Whey është aq e pastër, se formula përzihet në çast në një filxhan, shaker apo edhe në një gotë duke përdorur një lugë. Dhe po aq e rëndësishme sa cilësinë dhe pastërtinë e proteinave hirrë në Platinum 100