EURO :90.00
LEK :12600.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Animal Test

Animal Test Animal Test është hypertrophic i fundit ligjorë, suplementi pro-testosterone. Kombinuar me ekstraktet më të fuqishme natyrore me një nga më të mirat, më të privilegjuarat, suplemete të dëshmuara për të goditur industrinë në vitet e fundit, të gjithë Test i ri Kafshëve ridefinon aftësitë e mbi-counter-plotësim Bodybuilding. Animal Test e projektuar për të lehtësuar një rritje të testosteronit të lirë dhe të përgjithshëm me komponimet e anti-estrogjenit efektive dhe e aftë për të maks