EURO :45.00
LEK :6300.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Animal Stak

Animal Stak Me ANIMAL STAK ju merrni një dozë të mega-fuqishme me 1500mg stimulues testosteroni.Pro Testosteron Kompleksi gjendet në Animal STAK përfshin një shumëllojshmëri e përbërësve që ndihmojnë për të rritur të dy nivelet tuaj të testosteronit: të lirë dhe të përgjithshme. Testosteroni është hormon kryesor që ndërvepron me indet e muskujve skeletik, roli Testosteronit është i lartë në zhvillimin muskulor. Kur vjen puna për të balancuar nivelet e testosteronit, ka disa gjëra që të marrim n