EURO :50.00
LEK :7000.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Animal Pump

Kjo është përpjekja kryesore në Bodybuilding. Ajo është një prej ndjesive që mbajn . Kjo është euforike dhe gjallërues, një pompatje intensive e muskujve e shkaktuar për trajnimin e nxitjes së gjakut. Pompë është kënaqësi e çastit. Një shpërblim automatik për të gjithë ne, djersë gjak dhe lot derdh në dysheme në palestër. Pompë është rritja e menjëhershme e muskujve. Kjo është një gjallërim i menjëhershëm i fibrave muskulore të fjetura.