EURO :40.00
LEK :5600.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Animal Omega

Animal Omega Eshtë një klasë e yndyrave që nuk janë vetëm të rëndësishme, por absolutisht "thelbësore". Pa këto yndyrna kritike, ju nuk mund të keni ndonjë përfitim. Animal Omega merr këto yndyrna të veçanta dhe i përhap ato në mënyrë specifike për ata që ushtrojnë rëndë. Nëse ju jeni duke shtuar masë apo duke zvogëluar yndyrërat, Animal Omega ju ndihmonë. Animal Omega është fjala e fundit dhe përfundimtare, kur është fjala për suplemente EFA.