EURO :35.00
LEK :4900.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Animal Nitro 44pak

Animal Nitro Animal Nitro ka lloje të duhura të aminos (amino esenciale), me dozë prej (6 gram në kese), dhe përzierje të duhur të aminos. Studimet e fundit të publikuara kanë treguar se për të stimuluar sinteza e proteinave dhe të rregulloj anabolismin, amino acidet esenciale vetëm (EAA) janë të nevojshme. Amino acidet jo-esenciale (NEAA) janë aq të efektshme, hulumtuesit kanë gjetur se vetëm 6 gram të servuara janë të nevojshme (kjo është shuma e saktë në çdo paketë të Animal Nitro).