EURO :45.00
LEK :6300.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Animal Flex

Animal Flex Kjo është për luftëtarët. Sporti me hekur është rraskapitës, i dhimbshëm dhe i rëndë. Kjo në palestër ose me dietën tuaj, duke qenë një ANIMAL kjo ju ndihmon rreth qëndrueshmërisë dhe jep çdo gjë në 24/7, 365 ditë në vit ? Ju hyni në pesha të rënda në palestër dhe hani kalori të duhura që të ushqeni muskujt, sepse ju e dini se është ajo nevojshme. Ajo? nuk është vetëm ajo që ju doni të bëni , është është ajo që ju duhet ta përdorni.