EURO :65.00
LEK :9000.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Ultra Whey Pro 2.3kg

Ultra Whey Pro ka vendosur standarde të reja për cilësi të lartë, të përballueshme me formula të proteinave të hirrës. Nëse ju jeni duke ushtruar për të fituar muskuj të cilësisë së pastërt ose jeni në dietë duke humbur yndyrë në trup, Ultra Whey Pro ofron një burim të shkëlqyer dhe të plotë të proteinave të hirrës. Çdo lugë jep 22 gram protein që rrjedhin nga përzierjet e Whey Proteinës.