EURO :30.00
LEK :4200.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Beef Amino 400 tablets

100% Beef Aminos 100% Beef Aminos është një përzierje e lartë e aminoacideve superiore nga mishi, që rrjedhin nga cilësitë e proteinës së izoluar, e koncentruar në mish të albuminës dhe mëlçisë. 100% Beef Aminos përmban një spektër të plotë të aminoacideve shumë të koncentruar si dhe të shumë ushqyesve të tjerë të nevojshme dhe të domosdoshëm.