EURO :15.00
LEK :2100.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Creatine Powder 300g

Ne kemi marrë të njëjtën performancë të lartë, pa tentuar kreatinë monohydrate e prodhuar në Gjermani, Creatine Kapsula vjen me një formulë të zgjeruar: fosfat dhe bikarbonat janë shtuar për të rritur përfitimet e përgjithshme të plotësimit të kreatinës.