EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Gain Fast 1.13kg

Gain Fast Gain Fast është një gainer me cilësi të lartë që është i pasur me proteina, karbohidrate dhe e formuluar për të furnizuar trupin tuaj me kalori të pastërta për t'ju ndihmuar të shtoni në masë të muskujve mbi kuadrin tuaj. Përveç kësaj, Gain Fast ka një formulë të plotë që është i ngarkuar me stimulues anabolik.