EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
GH Max

GH Max GH Max është hormon i fundit i rritjes (GH) mbështet formula për badibillderët seriozë ose peshëngritësit. Me më së shumti hormone anabolic , GH ndihmon rritjen e azotit, rritë sintezën e proteinave dhe redukton shkatërrimin e proteinave.