EURO :25.00
LEK :3500.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
BCAA Stack 250g

BCAA luajnë një rol kyç në ruajtjen e anabolismit dhe rënien e katabolismit të muskujve, të cilat kanë rëndësi të madhe për badibillderët dhe trajnerët.