EURO :15.00
LEK :2100.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Shock Therapy

Shock Therapy Shock Therapy ju ndihmon venat tuaja të dallohen më shumë, pumpatja e muskujve tuaj do të jetë shokuese. Intensitet të lartë të forces dhe volum të muskujve. Për badibillderët pumpatja e muskujve është gjithqka, Volum-Energji.Forcë.