EURO :65.00
LEK :9000.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
Ultra Mass

ULTRA MASS GAINER Një gainer është një suplement ne Badibillding i përbërë nga dy karbohidrate të larta dhe proteina (zakonisht në formën e caseinës, kalcium, proteina qumështi edhe whey) dhe shpesh ushqyes të tjera të tilla si vitamina dhe minerale të caktuara.