EURO :20.00
LEK :2800.00
Have in Stock

Select flavour

Rating 5.0
L - Carnetine 2000mg

L-Carnitine Liquid 2000® Body Attack Sports Nutrition GmbH & Co. Hamburg, Germany ? 2000mg L-Carnitine kualitative (Carnipure) per serving ? 80mg Vitamin C ? Vepron në mënyrë të shpejtë Body attack L-Carnitine 2000 liquid me Vitamin C është një lëng koncentrat që mund të merret para dhe gjatë stërvitjeve ose gjatë fazave të dietës. Dihet që l-carnitine si amino acid shërben për shëndrrimin e acideve yndyrore në energji për muskuj. Pra, është shtesë ideale për çdokënd që don të djeg yndyrë