Protein bar

Animal Pro Bar

Bar i shijshëm me 20gr protein, me karbohidrate të balancuara dhe me pak sheqer

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products

Spastroje

Shiko Specifikat

Bar i shijshëm me 20gr protein, me karbohidrate të balancuara dhe me pak sheqer

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products