Glutamine Muscle Recovery Powder

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Info Rreth Produktit

Aminoacidet kryesore te rendesishme per sintezen e e proteines dhe per te ruajtur masen muskulare.

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium