Mass Gainer Bag

S’ka stok për këtë produkt dhe s’mund të blihet.

Info Rreth Produktit

Formula me e mire per shtim ne peshe ku atleti perfiton 70 gram protein 284 gram karbohidrate dhe 1460 kalori dhe mbi 25 vitamina dhe menerale

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium