Creatine

Micronized Creatine Powder

3g kreatinë e mikronizuar per servim për të mbështetur muskulin e dobet dhe për të rritur forcën.

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products

Spastroje

Shiko Specifikat

3g kreatinë e mikronizuar per servim për të mbështetur muskulin e dobet dhe për të rritur forcën.

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products