Rikuperim

Muscletech BCAA 8:1:1 60 caplets

BCAA në raport 8:1:1 (leucine, isoleucine, valine) për rikuperim dhe ndërtim të muskujve

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products

Spastroje

Shiko Specifikat

BCAA në raport 8:1:1 (leucine, isoleucine, valine) për rikuperim dhe ndërtim të muskujve

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products