Protein

Muscletech Iso Whey Clear

22g proteinë ultra, 0% sheqer, 0% yndyrë, në një formulë më të lehtë, më të pastër me aromë frutash në një përzierje të ngjashme me lëngun – për një pije të shijshme dhe freskuese.

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products

Spastroje

Shiko Specifikat

22g proteinë ultra, 0% sheqer, 0% yndyrë, në një formulë më të lehtë, më të pastër me aromë frutash në një përzierje të ngjashme me lëngun – për një pije të shijshme dhe freskuese.

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products