Platinum L-arginine

Info Rreth Produktit

1000mg L-arginine per servim. Ndihmon ne dergimin e nutrienteve ne muskuj dhe ne vaskularitet

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium