Weight Loss

Platinum L-Carnitine 1500

1500mg L-Carnitine me veprim të shpejtë, në formë të lëngshme, për shkrirje të dhjamit dhe rigjenerim të muskujve!

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products

Spastroje

Shiko Specifikat

1500mg L-Carnitine me veprim të shpejtë, në formë të lëngshme, për shkrirje të dhjamit dhe rigjenerim të muskujve!

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products