Mirëqenie

Swanson Glucosamine Hcl 100 tablets

1500mg Glucosamine per tablet, per te perkrahur shendetin & mobilitetin e nyjeve dhe kyçeve

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products

Fshij

Shiko Specifikat

1500mg Glucosamine per tablet, per te perkrahur shendetin & mobilitetin e nyjeve dhe kyçeve

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products