Whey Gold Isolate

This product is currently out of stock and unavailable.

Info Rreth Produktit

Whey goldisolate-24 gram protein proteine e izoluar.proteina e koncetratit te hirres dhe peptide te hirres per te suportuar mase te paster muskulare.Rreth 5 gram BCAA-ndihmon ne ndertimin e muskujve te dobet dhe te forte. -2G CARBS, 1 G SUGAR, dhe 0 G,FAT,GLUTEN FREE, E shkëlqyeshme para ose pas stërvitjes, midis vakteve, ose në çdo kohë të ditës ku keni nevojë për proteina shtesë në ushqimin tuaj

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium