XTEND BCAA 1.2kg

Info Rreth Produktit

Xtend suporton rikuperimin dhe rritjen e muskujve. 7g Bcaa, 0 sheqer, 0 karbohidrate

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium