Fish Oil Softgels

Info Rreth Produktit

Vaj peshku me 300mg per servim (EPA 180mg dhe DHA 120mg)

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium