Platinum Hydrowhey

Info Rreth Produktit

Whey -30 gram protein proteine e izoluar.proteina e koncetratit te hirres dhe peptide te hirres per te suportuar mase te paster muskulare.Rreth 8 gram BCAA-ndihmon ne ndertimin e muskujve te dobet dhe te forte. -4G CARBS, 1-3G SUGAR, dhe 1-1.5G,FAT,GLUTEN FREE, E shkëlqyeshme para ose pas stërvitjes, midis vakteve, ose në çdo kohë të ditës ku keni nevojë për proteina shtesë në ushqimin tuaj.

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium