The Perfect BCAA

Info Rreth Produktit

Perfect 100% Pure BCAA është e mbushur me 5000 mg forma të lira BCAA (aminoacide me zinxhir të degëzuar), duke përfshirë: L-leucinë, L-izoleucinë dhe L-valinë.

BCAA janë aminoacide thelbësore. Trupi juaj nuk mund të prodhojë vetë aminoacide esenciale, kështu që ju duhet t’i merrni ato nga burime të jashtme, siç janë suplementet. Për më tepër, BCAA 100% e përsosur është bërë në një raport optimal 8:1:1 të BCAA-ve për të nxitur krijimin e një mjedisi të favorshëm për rritjen e muskujve dhe fitimin e forcës.

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium