The Perfect MASS

Info Rreth Produktit

Perfect MASS është një fitues i avancuar i masës muskulore i projektuar për çdo person që ka vështirësi në rritjen e masës muskulore dhe/ose është në fazën e rritjes.

Perfect MASS është një fitues i avancuar i masës muskulore i projektuar për çdo person që ka vështirësi në rritjen e masës muskulore dhe/ose është në fazën e rritjes. 50 g PROTEINË Perfekt MASS përmban proteina e cila kur përzihet me 2 gota qumësht të skremuar do t’ju sigurojë proteina të tretshme shpejt, duke i siguruar trupit tuaj aminoacide thelbësore me ritme të ndryshueshme për një rrjedhje të vazhdueshme të aminoacideve në gjak. 600 KALORI

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium