Pyetjet e shpeshta

Nëse keni pytje të tjera na shkruani në live chat, email apo na kontatoni në +383 44 555 503

Dyqani jonë ndodhet në Prishtinë, rruga: “Bulevardi Dëshmorët e Kombit”, nr.120, Ulpianë, përballë bankës TEB

-Prishtinë -Prizren -Pejë -Gjilan -Ferizaj.

Ne bëjmë transportin e produkteve tona në të gjitha qytetet e Kosovës.

Ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve me kualiteti të lartë, brende të njohura amerikane për shtim peshe, humbje peshe, proteina, vitamina & minerale, produkte për energji dhe forcë etj.

Produktet tona i gjeni tek fitnesat:
-Provit Arberi – Rr. Ahmet Krasniqi, Kompleksi Veranda ( Lokali nr.5-6 kati perdhese me pamje nga qyteti Objekti 2 dhe Lokali nr.5-6 kati perdhese me pamje nga qyteti Objekti 3) – Prishtine

-Provit Rruga B – Rr. Muharrem Fejza , Lokali nr.3 , Objekti Residio 1 – Prishtine

-Provit Grand – Grand Hotel Prishtina (salla nën perdhese)- Sheshi Zahir Pajaziti – Prishtine

-Provit GYM – Rr. Musine Kokollari , Nr.5 – Prishtine.

CASH – Pagesën e bëni me para në dorë në dyqanet tona, me kartelë bankare si dhe ju mund të paguani produktin me cash tek postieri, në momentin që bëhet dorëzimi i produktit tek ju.

Po sigurisht ju mund ta ktheni atë duke garantuar se produkti është i pa hapur, ashtu siq e keni pranuar.

Po, ju mund ta anuloni porosinë në çdo moment pa patur asnjë kosto ekstra. Mjafton të kontaktoni me ne nëpermjet e-mail, rrjeteve tona sociale apo numrit të kontaktit pa pagesë: 0800 555 03

Produktet do të vijnë tek ju me paketime diskrete, në kuti kartoni apo qese plastike krejtësisht të thjeshta.

Në të gjitha qytetet e Kosovës brenda 48-orëve.