Rreth Nesh

PROVIT punën e saj dhe aktivitetin e ka filluar në vitin 2013 në qytetin e Prishtinës në një dyqan që ka ofruar suplemente si proteina, vitamina, pre-workout dhe aksesorë tjerë sportivë. Qysh nga fillimi kemi ofruar produkte cilësore nga brendet më të njohura botërore. 

Tani ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve dhe suplementeve ushqyese, produkte për shtim peshe, për shkrirje të dhjamit, produkte për rritje të energjisë dhe forcës, vitamina, kreatina, test boosters, etj.

 Jemi distributor zyrtarë të top brendeve: Muscletech, Optimum Nutrition, Mutant, BSN, Universal, Animal etj.

 Më shumë…

PROVIT punën e saj dhe aktivitetin e ka filluar në vitin 2013 në qytetin e Prishtinës në një dyqan që ka ofruar suplemente si proteina, vitamina, pre-workout dhe aksesorë tjerë sportivë. Qysh nga fillimi kemi ofruar produkte cilësore nga brendet më të njohura botërore.

Tani ne ofrojmë një gamë të gjerë të produkteve dhe suplementeve ushqyese, produkte për shtim peshe, për shkrirje të dhjamit, produkte për rritje të energjisë dhe forcës, vitamina, kreatina, test boosters, etj.

Jemi distributor zyrtarë të top brendeve: Muscletech, Optimum Nutrition, Mutant, BSN, Universal, Animal etj.

Provit si lider në tregun tonë, dyqanet i ka shtrirë në qendrat më të mëdha, dhe tashmë operojmë në këto qytete të Kosovës: Prishtinë, Prizren, Pejë, Gjilan dhe Ferizaj. PROVIT gjithashtu mbulon dhe ka pikat e saja edhe në shtetet tona fqinjë: Shqipëri dhe Maqedoni të Veriut – në kryeqendrat: Tiranë dhe Shkup, duke ofruar shërbim dhe produkte të ngjashme si nëpër gjitha pikat tjera.

Stafi ynë profesional është gjithmonë i gatshëm të ju mirëpres, të ofroj shërbim dhe këshilla sa herë që kërkohet.

Pse PROVIT?

Eksperiencë

PROVIT me më shumë se 5 vite eksperiencë vazhdon të jetë lider në tregun e suplementeve

Cilësi

PROVIT kujdeset që të gjithë produktet të kenë kualitet superior ndaj konkurentëve

Profesionalitet

Stafi i Provit është i trajnuar nga ekspertë të industrisë andaj shërbimi ndaj klientit është i nivelit më të lartë

Regjional

Dyqanet e Provit shtrihen në tërë regjionin duke përfshirë Kosovën, Shqipërinë dhe Maqedoninë Veriore

OUR BRANDS

Brendet Tona