Smoothie i rekomanduar nga kampioni i bodybuilding-ut Kushtrim Bajraktaraj

Shtimi i një proteine shumë të kërkuar si Nitro-Tech në smoothie-n tuaj të përditshëm është mënyra e përsosur për të rritur kuotën e proteinave dhe për të marrë përfitimet që ajo ofron. Përveçse është një formulë ultra e pastër, ajo ndihmon në ndërtimin e muskujve të dobët dhe përmirëson rikuperimin e tyre. E kombinuar me […]