Opti-Men Tablets

This product is currently out of stock and unavailable.

Info Rreth Produktit

Opti-Men është një multi-vitamin gjithëpërfshirës i optimizimit të ushqyesve që ofron 75+ përbërës aktivë në 4 përzierje të krijuara posaçërisht për të mbështetur nevojat ushqyese të meshkujve aktiv. Nje sevim përfshin aminoacide të formës së lirë, vitamina antioksiduese, minerale thelbësore dhe ekstrakte botanike në sasi themelore që mund të ndërtohen përmes konsumimit të një diete të ekuilibruar të shëndetshme.

 

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium