The Perfect WHEY

Info Rreth Produktit

Proteina Perfect Whey është një nga burimet më të pastra të proteinave në dispozicion sot. Ndërsa burimet e proteinave si proteinat e qumështit ose kazeina kanë nivele të larta të laktozës dhe yndyrës, proteina perfekte ka sasi të ulëta yndyre dhe laktozë. Përveç kësaj, proteina e hirrës është e përqendruar, ndërsa përzierjet e tjera të proteinave zakonisht përmbajnë rreth 75-85% proteina dhe janë gjithashtu të larta në laktozë, karbohidrate dhe yndyrna.

SHPËRNDARJA E SHPEJTË E AMINOACIDEVE
Whey perfekt përmban 5 g BCAA, 4 g glutaminë dhe një pararendës, për çdo lloj. BCAA janë shumë absorbues dhe kontribuojnë në tonifikimin e muskujve dhe parandalojnë humbjen e muskujve. Glutamina është aminoacidi më i bollshëm që gjendet në indet e muskujve.

Për të siguruar një standard të lartë cilësie, hirra e përsosur 100% përdor fuqinë e Teknologjisë së Filtrimit Shumëfazor. Kjo teknologji është krijuar për të rritur pastërtinë e proteinës së hirrës në produktin e përsosur të hirrës duke reduktuar yndyrën, laktozën dhe papastërtitë. Ky proces i avancuar përdoret në suplementet premium!

Përzieni 1 deri në 2 lugë (1 deri në 2 lugë gjelle) me 200-300 ml ujë të ftohtë ose qumësht të skremuar në një gotë ose blender.

Brenda 48h Transporti.

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas.

Authentic Premium