Gainer

True Mass All-In-One

True Mass All-In-One Gainer përmban 80g karbohidrate për të rimbushur energjinë dhe 55g proteina për të mbështetur rritjen e muskujve. I pasuruar gjithashtu me 3g kreatinë dhe 3g glutaminë për të maksimizuar forcën tuaj.

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products

Spastroje

Shiko Specifikat

True Mass All-In-One Gainer përmban 80g karbohidrate për të rimbushur energjinë dhe 55g proteina për të mbështetur rritjen e muskujve. I pasuruar gjithashtu me 3g kreatinë dhe 3g glutaminë për të maksimizuar forcën tuaj.

Transporti Brenda 48h

Mbi 20€ Blerja, Transporti Falas

Authentic Premium Products